15 Januari 2018 – Cabaret – Finalistentournee Cameretten Festival

Prijs:22.50

105 op voorraad

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

In de finale stonden: Andries Tunru, Janneke de Bijl en Mark Waumans.

De jury over Jury- en Publieksprijswinnaar Janneke de Bijl: ‘’Janneke de Bijl typeert zich als ‘net niet gezellig’. Dat is de sterke, zelfverzekerde opening van een fijne voorstelling. Hoewel ze vooral sombere gedachten laat horen is haar toon juist erg fris en het materiaal bijna continu van een hoog niveau. Janneke speelt soepel, voelt zich duidelijk thuis op het podium en durft de tijd te nemen. Ze blijft altijd rustig, ook als een gesprekje met de zaal niet direct het gewenste resultaat oplevert. Daardoor heb je als publiek het idee in goede handen te zijn’’.

De jury over Persoonlijkheidswinnaar Andries Tunru: ‘’Andries is origineel in zijn spel en in zijn grappen, die hij vaak prettig terloops in zijn zinnen verwerkt. Je gaat gemakkelijk mee in Andries zijn gedachten, mede omdat verschillende elementen die hij aan het begin introduceert later weer terugkomen. Bovendien is hij bedreven in het uitvergroten van zijn brein.’’

Eerder wonnen o.a. Theo Maassen, Marc-Marie Huijbregts, Brigitte Kaandorp, Ronald Goedemondt, Daniel Arends en Patrick Laureij de Juryprijs. Vorig jaar mocht Pieter Verelst deze prijs in ontvangst nemen.

 

 

Officiële website: www.cameretten.nl/

YouTube: www.youtube.com/user/Cameretten

  • Vrije stoelkeuze
  • Aanvang; 20.30 uur.
  • Toegangsprijs; 22,50 euro (incl. pauzedrankje)
  • Theater Floralis
  • Floralisplein 69
  • Lisse

U kunt per stoel reserveren en betalen via de nieuwe website van Floralis

Heeft u een kortingscode dan kunt u via deze site uw kaarten bestellen en uw voorkeur-avond aangeven. Wij mailen u uw stoelnummer na.

U kunt ook terecht bij de balie in het gebouw Floralis of in het Servicepunt van Theater Floralis  

Extra informatie

Kies uw rij:

A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M

Be the first to review “15 Januari 2018 - Cabaret - Finalistentournee Cameretten Festival”

*