Cor Bakker, Hans Croiset, Peter Faber en meer

8 mei zal gastheer Tom Beek met speciale gast Cor Bakker zijn Monday Night Music-serie voortzetten.

Samen met Marcel Serierse (slagwerk) en Charly Angenois (bas) zullen zij de schatkamer van de Nederlandse kleinkunst openen. Een éénmalige voorstelling met tijdloze muziek en verhalen. Tom zorgt weer voor een onvergetelijk feestje in Floralis die we zoals altijd afsluiten met bitterballen en een meet-and-greet in het Grand Café !

Het najaar zal druk worden in Theater Floralis. Debbie Helaha zal haar CD presenteren in Floralis en met diverse gasten het theater 2 lange avonden verwarmen met gloedvolle soul. Concertpianist Menjie Han presenteert binnenkort zijn programma. Sjaak Bral komt eind november het jaar uitluiden met Vaarwel 2017. Beatrice van der Poel komt met schrijver Thomas Verbogt ons theater vullen vol weemoed. Tom Beek heeft mooie plannen.

Daarnaast gaan we op een aantal vrijdagavonden in het Poelhuys jonge cabaretiers brengen.

De komende weken zal er over dit alles meer bekend worden.

Maar nu eerst op naar de voorstellingen dit voorjaar;

Gare de LyonMaandag 13 Maart het toneelstuk Gare de Lyon met Jette van der Meij en Bartho Braat (o.a. bekend uit GTST). Parijs 1942. Een spannend muziek-theaterstuk met historische filmbeelden over een verloren liefde die zich na 30 jaar opnieuw doet gelden. Later die week zal dit toneelstuk officieel in première gaan in het DeLaMar-theater

Mattheüs Passie Maandag 10 April brengen Peter Faber, Sharon Kips en Tango Extremo een prachtige eigentijdse versie van de Mattheüs Passie.

U kunt een combi-ticket kopen voor deze voorstelling en de documentaire ‘De Matthäus missie van Reinbert de Leeuw’ met een inleiding door Thiemo Wind. (Filmhuis – dinsdag 28 Februari). 

Adres Onbekend Maandag 1 Mei brengt Theater Floralis Adres Onbekend, een heel bijzonder stuk dat maar 3 keer in Nederland gespeeld wordt dit jaar in aanloop tot 4 & 5 mei. Met Hans Croiset en Hans van Veggel. Naar een boek uit 1938, waarin de verschrikkingen van het nationaal-socialisme in Duitsland worden verbeeld in de beschrijving van de teloorgang van een vriendschap tussen twee mannen. Het stuk zal versterkt worden d.m.v. film en  muzikaal begeleidt worden door een violiste.

Het boek, en ook toegangskaarten, zijn te koop bij Grimbergen Boeken, Heereweg 237, Lisse

Zie op de website alle informatie over de voorstellingen en kaartverkoop, of bezoek ons servicepunt AntiekePrenten.nl, Heereweg 215, Lisse.

U kunt onze Facebook-pagina volgen voor het laatste nieuws.

Geef een reactie