17 December – Karin Bloemen – Leesvoorstelling Souvenirs

Categorie: Tag:

Beschrijving

UITVERKOCHT

 

U bent getuige van een unieke avond: Karin Bloemen in een prille leesvoorstelling van haar nieuwe voorstelling. Wat u deze avond ziet kan zomaar niet in de uiteindelijke voorstelling terecht komen of juist wel. Of misschien heeft u wel een idee voor Karin en neemt ze dat mee in de ontwikkeling van haar nieuwe voorstelling!

In de loop van de tijd verzamel je van alles: foto’s van bijzondere momenten, mooie en minder mooie herinneringen, kampeerspullen die je allang niet meer gebruikt, etc, etc… Na verloop van tijd is je huis en je hoofd zo vol, dat het hoog tijd wordt eens goed op te ruimen. In ‘Souvenirs’ voegt Bloemen de daad bij het woord en gooit als een stier in een porseleinkast alle ballast de deur uit. Dat doet ze ook heel letterlijk, want er zal elke avond onder het publiek een aantal persoonlijke items van Karin verloot worden (een jurk, schoenen, een tent…).

Hoe dan ook: dit wordt een ouderwets avondje theater, dat ongetwijfeld een mooie herinnering zal vormen, die het publiek als dierbaar souvenir weer mee naar huis neemt.

  • Aanvang 20.30 uur
  • Entree 15 euro.

Be the first to review “17 December - Karin Bloemen - Leesvoorstelling Souvenirs”

*