24 April Matinee – Vive Piaf door Nadja Filtzer

Prijs:12.00

242 op voorraad

Beschrijving

In de serie ‘De laatste dinsdag’.

Matineevoorstelling in samenwerking met Bescal en gebruikers Floralis.

In deze muziektheatervoorstelling vertolken Nadja Filtzer en haar pianist Leo Bouwmeester (uit Lisse) het grootse en meeslepende levensverhaal van de straatmus die uitgroeide tot grande dame van het Franse Chanson. Een muzikale reis van de Parijse bordelen tot uitverkochte concertzalen met hooggeëerd publiek. Van Piaf’s grote en onmogelijke liefde voor de getrouwde bokser Marcel Cerdan tot het huwelijk met de twintig jaar jongere zanger Theo Sarapo.
De onweerstaanbare levensvreugde van ‘het meisje mus’ echoot door de voorstelling heen in nummers als La Foule, Padam Padam en Non je ne regrette rien, maar ook in Nederlandse vertalingen en minder bekende juweeltjes.

Nadja:“Ik voel me aan haar verwant. Toevallig zijn we beide klein van stuk en heten onze vaders, die we van jongs af aan hebben moeten missen, Louis. Maar vooral met haar muziek kruip ik in haar huid, verbind me met haar melancholie, haar levenslust en vurig temperament”
Bij het winnen van de publieksprijs in het Concours de la Chanson 2009- Alliançe Française noemde Liesbeth List de vertolking van Piaf’s La Foule door Nadja:”Impeccable.”(onnavolgbaar)

  • Inloop 14.30 uur
  • Aanvang 15.00 uur
  • Geen pauze
  • Vrije stoelkeuze
  • Entree 12 euro incl. koffie bij ontvangst

Mede mogelijk gemaakt door;

Be the first to review “24 April Matinee - Vive Piaf door Nadja Filtzer”

*