6 November – Gerard Alderliefste & Friends – Une belle Histoire 2

Categorie: Tag:

Beschrijving

Je waant je op een dorpsplein in Frankrijk waar Gerard Alderliefste samen met vrienden én met jou het Franse chanson viert.
Geniet, zing mee en laat je verrassen door het achtkoppige muzikale gezelschap.
Een avond vol bijzondere muzikale ontmoetingen en mooie verhalen.

Gerard Alderliefste speelt het Franse chanson al jaren vol overgave.
In zijn eentje, als duo of trio, maar nu ook in een achtmans bezetting!
Gerard komt met zeven enthousiaste muziekvrienden en -vriendinnen jouw theater in, om zijn eigen mooie verhaal, zijn belle histoire, met jou te delen. In de vrolijke sfeer van een fête du village, zo’n klassiek Frans dorpsfeest, komen alle bekende hits voorbij.
Onder de warme Franse klanken van ondermeer de accordeon en de viool, word je meegenomen door het joie de vivre, de liefde voor muziek en voor de Franse taal.

Het verbond tussen Gerard en zijn tijdloze lievelingslied is sterk.
De hit van Michel Fugain & Le Big Bazar uit 1972 is eigenlijk een soort rode draad in zijn carrière. Van de kampvuurtjes als jongen langs de Loire, tot avonden Gelredome met Paul de Leeuw voor 30.000 man; van huiskamerconcerten tot de talloze theaters, het lied vormt er steeds maar weer een hoogtepunt.
Deze en andere favorieten van Michel Fugain zullen dus niet ontbreken in ‘Une belle histoire.’ Julien Clerc, de Poppy’s, Edith Piaf, Stromae, Aznavour, Gérard Lenorman…het wordt genieten!

De kaartverkoop via FloralisLisse.nl